Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

I trobada de cooperació empresarial en l’àmbit de la salut

I trobada de cooperació empresarial en l'àmbit de la salut

Ja us vam anunciar que preteníem formar un grup de cooperació al voltant de la temàtica de la SALUT; doncs bé, vam fer la convocatòria per la primera trobada i van acudir-hi empreses amb activitats força dispars que ràpidament van trobar punts de contacte interessants, oportunitats de col·laboració i per extensió noves formes de fer negoci. Us en donem breus notícies .

 

Van assistir empreses dedicades a l’esport, la rehabilitació, la prevenció de la  salut i l’entrenament personal, a les tecnologies de la imatge aplicades a l’àmbit clínic, a l’atenció mèdica i estètica, i també, a les tecnologies de la comunicació i l’eficiència energètica aplicada al sector. Com a entitat locomotora van comptar amb la col·laboració de l’Hospital de Viladecans, que desprès d’una breu presentació de les seves expectatives i necessitats, va obrir la via a diverses possibilitats de col•laboració amb la resta d’empreses participants.

La trobada va permetre identificar afinitats, complementarietats i interessos comuns entre tots els assistents i, es van començar -ja- a definir vies de cooperació per complementar-se en especialitats d’assistència mèdica, en rehabilitació i prevenció, en la optimització de les tecnologies en comunicació interna i amb els pacients, en innovació i investigació en tecnologies de la imatge per traumatologia i línia dental.

Manifestar la nostra satisfacció per aquesta primera trobada, que va transcórrer en un ambient cordial i fructífer

Les empreses van intercanviar-se les  dades de contacte i, abans de donar per acabada la trobada, van fixar data per una propera sessió amb l’objectiu d’aprofundir en aquestes possibles sinergies detectades i potenciar-ne la cooperació.

Si esteu interessats en participar en les properes trobades d’aquest grup de col·laboració poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon del Centre 93 635 18 04
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE