Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Grup de cooperació: Disseny

Fa un temps vam començar a treballar la cooperació empresarial com  una via interessant per recolzar  les nostres empreses en el seu desenvolupament.

Els bons resultats d’aquesta experiència, amb la consolidació de 4 grups de treball en diferents sectors ( TICs, Aeronàutic, disseny gràfic i  arquitectura) ens han animat a obrir  nous grups en altres sectors.

Començarem per un grup adreçat a totes les empreses del municipi en les que el DISSENY sigui un dels seus principals valors competitius. No és important de quin sector sigui, sinó que el DISSENY formi part del seus trets diferencials, de la seva estratègia empresarial.

Si penseu que formar part d’aquest grup de cooperació empresarial us pot ser útil, us convidem a assistir a la primera sessió. 

En aquesta primera sessió és fan les primeres presentacions, es detecten expectatives, es produeixen els primers intercanvis d’experiències amb altres empreses,  i es comencen a albirar  possibilitats de  projectes pel grup o entre algunes de les persones participants; en tot cas, el que us podem assegurar és que us facilitarà contactes amb empreses del territori les activitats de les quals poden ser complementàries,  iguals o similars i per tant d’interès per a la pròpia activitat.

I TROBADA: 27 maig de 2011
Horari:
de 9:30 a 11:00 h.
Lloc: Can Calderon
Organitza: Serveis a les empreses de Can Calderon

Per confirmar l’assistència, truqueu a la Sílvia González al telèfon 93.635.18.04 o envieu-li un mail sgonzalezu@viladecans.cat

Obrim des d’avui el grup a la participació, per això us demanaríem un petit esforç i que ens faciliteu  la vostra opinió:
1. Què us sembla la proposta?
2. Hi ha alguna empresa concreta del municipi a la qual us agradaria trobar en la sessió i que convidessin?
3. Contarem amb la vostra participació a la primera sessió?

* Aquest tipus d’actuacions estan subvencionades per l’Ajuntament de Viladecans i la Generalitat de Catalunya, programa Immpuls i no tenen cap cost per la seva empresa.

Comparteix
    1 comentari
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE