Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Espai televisiu interessant a la 2: Tinc una idea

Hem conegut un programa de televisió molt recomanable per aquels que emprenen i  pels que porten endavant la seva empresa aplicant criteris i maneres diferents de les convencionals.

També  per conèixer grans i petites experiències innovadores capaces de forjar un negoci o  una activitat professional, com per exemple aquest que us presentem i que parla dels blocs i el seu potencial. Es diu “Viure dels blocs”

El programa es una realització de Televisió de Catalunya, el passen per la 2 i es diu Tinc una idea.

El text que acompanya el video és el següent:

“Cada minut es crea un bloc a Internet. N’hi ha milers de milions. Avui coneixerem diversos casos de persones que han convertit el seu bloc en un instrument de comunicació, coneixement i negoci.

En concret entrevistem Roger Ortuño, creador del Bloc “Comer japonés” que fins i tot és reconegut pel govern japonès per la influència que té a tot Europa.

I també entrevistem Ester Casanovas que ha creat un bloc sobre horts urbans i que ha guanyat el Premi Blocs Catalunya sobre Sostenibilitat i Medi Ambient”

Si entreu a la pàgina web del programa podreu veure d’altres videos interessants que obren perspectives a través de les experiències i entrevistes que realitzen.

La tele no sempre és “la caixa tonta”;  de vegades, comparteix informació interessant, amplia coneixement, suggereix possibilitats, inspira … !!

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE