Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Un grup d’empreses col·laboren per a la innovació i el desenvolupament del comerç

logoactivatLa situació del mercat és difícil, el desànim es contagia, però sempre queden els que, a pesar de tot,  posen il·lusió, dedicació i hores d’esforç en inventar, reinventar i concretar noves activitats empresarials per seguir endavant.

Això és el que ha fet un grup d’empreses que s’han conegut en el I Cicle de Fòrums empresarials organitzats pel Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses Can Calderon. S’han conegut, parlat, format i detectat sinèrgies i complementarietats que els portat a posar en marxa el projecte  “ACTIVA’T – Acció Comercial”, un projecte que té com a objectiu oferir ” Serveis i assessorament al petit comerç ” en els àmbits de la rehabilitació, el manteniment, la imatge, l’aparadorisme i el disseny. ¡Felicitats i molta sort al grup!

Projectes de cooperació i iniciatives com aquestes posibiliten donar una empenta al desenvolupament, la innovació i l’augment de la competitivitat i rendibilitat del petit comerç amb el recolzament de las Xarxes Comercials municipals.

La confiança en les possibilitats que s’obren amb la cooperació entre empreses i la realitat de projectes com aquest ens animen a continuar apostant per la Cooperació com a estratègia de desenvolupament empresarial. Us animen a formar part en les  properes edicions que es posaran en marxa passat l’estiu.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE