Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Empreses com a impulsores de trobades empresarials

Empreses com a impulsores de trobades empresarials

Que les empreses impulsin trobades entre les diferents empreses de Viladecans y que la administració local actuï de facilitadora de espais i recursos tècnics.

Aquesta és una idea que ha sorgit en una reunió empresarial i que ens ha semblat força interessant  perquè faria possible un coneixement més proper i intensiu entre les empreses de la zona.

Una de les coses “a millorar” que detectem continuament és el poc coneixement que tenen, en general, les empreses del que fan les altres empreses, per tant , no basta amb les nostres convocatòries a jornades i events, es necessiten més trobades que permetin aquest coneixement. I si convoquen les empreses,  potser es més fàcil que d’altres empreses vulguin assistir.

Igualment, recollim el parer de que les pròpies empreses podrian fomentar trobades per tal d‘analitzar els mercats i treballar plegades per trobar solucions compartides a problemàtiques comuns.

Algú recull la suggerència ?

Un altra oportunitat per donar-se a conéixer és escriure un post al blog de les empreses explicant qui són i qué fan aquestes empreses. Les possibilitats s’han d’aprofitar,  oi?

Des del blog estarem encantats de rebre propostes com aquestes.

I a tu,  qué més se t’acut?

Esperem les teves suggerències a empresa@viladecans.cat.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE