Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Empresa de Viladecans busca freelancer pel disseny industrial

Busquem un dissenyador industrial freelance per desenvolupar els nostres productes d’Atoplast (www.atoplast.fr). Explicat breument,  la  nostra activitat consisteix en realitzar tot tipus de caixes i carcasses de plàstic per diferents productes i sectors. Son petites sèries personalitzades en les quals normalment hi ha una fase inicial de disseny en que s’acaba definint el producte directament amb el client.

Perquè el dissenyador entengui el que necessitem començaria desenvolupant algun dels projectes que tenim a França, de manera que entengués el  nostre procés de fabricació i les seves especificitats,  i pogués desprès realitzar els projectes a Espanya.

Busquem un dissenyador industrial (autònom o petit despatx) per establir una col·laboració per desenvolupar Atoplast a Espanya. Ha de parlar francès necessàriament, doncs haurà de relacionar-se habitualment  amb la nostra oficina tècnica. Valorarem positivament la possible experiència en el disseny de peces de plàstic per injecció o en sectors com el d’aparells mèdics, estètica o electrònica.

Si alguna persona té interès en aquesta col·laboració, pot posar-se en contacte amb :

Xavier de Barutell
Business Developer
C/ Tecnologia 19, Edif. Dinamarca
08840 Viladecans (Barcelona)
t. +34 93 647 64 06
+34 678 788 107
http://www.atomelec.fr/

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE