Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

“Com utilitzar les xarxes socials per vendre més”, tema del primer Café de la Federació

"Com utilitzar les xarxes socials per vendre més", tema del primer Café de la Federació

Viladecans i altres municipis de la zona Delta participen en el  programa Municipi Cooperatiu impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Una de les activitats que preveu el programa és l’anomenat ” Cafés de la Federació”, que pretén ser un espai de debat i reflexió conjunta entre diferents cooperatives de treball entorn a algun tema d’especial interès de la mà d’algun ponent expert.

El primer cafè  organitzat per la Federació està dedicat a “Com utilitzar les xarxes socials per vendre més” amb David Soler, director del Postgrau de Màrqueting Online d’EADA i assessor de Màrqueting on line, el proper 17 de desembre, a les 9 hores, a l’equipament La Gralla (c/ Coin cantonada amb c/ Joventut de Sant Boi).

L’acció està oberta a totes aquelles persones interessades en la temàtica i s’adreça especialment a les persones integrants de les cooperatives de treball del Baix Llobregat.

Si esteu interessat en assistir, us preguem que confirmeu la vostra assistència al correu empresa@viladecans.cat o al telèfon 93 635 18 04.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE