Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Cessió de negocis:començar amb l’empresa funcionant.

Cessió de negocis:començar amb l'empresa funcionant.

¿ Què fa un empresari quan arriba a l’edat de jubilació i no té ningú que es faci càrrec de la seva activitat, del seu negoci?

Tot i que hi ha un elevat percentatge de negocis solvents, el fet de no trobar la persona idònia per continuar amb la mateixa activitat accelera, en un moment de crisi econòmica com l’actual, el tancament de l’empresa i la destrucció d’ocupació. La patronal Cecot impulsa un programa per no perdre cap activitat de negoci per aquesta qüestió: Reempresa.

La iniciativa consisteix a posar en contacte cedents i emprenedors per donar continuïtat i garantir el creixement del negoci i, alhora, evitar el tancament d’empreses econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. ¿Com accedir-hi?

Els interessats, tant cedents com emprenedors, poden disposar de tota la informació necessària consultant el web de Barcelona Activa i accedir a l’espai virtual del que s’ha anomenat Centre de Reempresa de Catalunya, on es poden trobar ofertes i demandes i on també es posa al seu abast informació sobre el procés de cessió, amb l’assessorament personalitzat de consultors que poden resoldre els seus dubtes.

Aquest text l’hem extret d’un article publicat el 3 de desembre a La Vanguardia. Per llegir l’article sencer, clica aquí.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE