Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Bel & Bel, un creatiu exemple de cooperació empresarial a Viladecans

Bel & Bel, un creatiu exemple de cooperació empresarial a Viladecans

Entusiasme,  il·lusió,  empenta,  esforç,  treball en equip,  cooperació i especialment creativitat són alguns dels adjectius que poden definir l’estudi  Bel & Bel i el seu equip.

Aquest esperit els ha portat una excel·lent i original col·laboració amb una empresa que, en principi, no té res a veure amb el món artístic, una empresa destacada en el sector de les Tecnologies de la Informació i comunicacions: Digalix.

I junts han creat la Table multitouch, una taula multitàctil col·laborativa, d’alta tecnologia interactiva, que permet fins a 40 elements interactius simultanis, processa formes i objectes, plegable, amb pantalla inclinable, i de mesures destacables, 180x 76 x 90. Bel & Bel ha aportat el disseny artístic i Digalix, la tecnologia. És una veritable innovació tecnològica, molt funcional i que augura un nou èxit per aquest equip d’artistes.

Però qui són Bel &Bel?

Són un estudi-taller destacat en la restauració i recuperació d’objectes en desús, peces antigues, en especial del sector de l’automoció,  són admiradors dels vehicles clàssics.  Emblemes d’aquesta restauració la  mítica motocicleta Vespa i el Seat 600. Com ells comenten, la seva feina és una manera d’apropar l’art al públic.

Acaben creant peces úniques i exclusives, innovadores i molt cuidades, recuperant la vigència del seu estil i potenciant la càrrega artística.

En un principi van iniciar el seu projecte de manera molt senzilla i a poc a poc,  amb objectius realistes  van començar a créixer i a consolidar aquest projecte. En aquesta evolució han ampliat la seva activitat al disseny gràfic, l’escenografia i l’interiorisme, però sempre conservant l’estil artístic que els caracteritza.

El seu bon posicionament a Internet ha estat clau per donar-se a conèixer. Participen en revistes de moda i  disseny, en fires, estan en contacte amb músics, presentadors de televisió, actors. Ja venen a l’exterior.

En aquesta evolució tan positiva ha tingut molt a veure el caràcter obert i cooperador del seu equip. Des d’un principi, la seva filosofia ha estat crear un estudi que fos punt de trobada amb altres artistes, cineastes, músics i professionals del món artístic per descobrir punts en comú que els permetés  col·laborar i compartir projectes.

Cooperacions entre empreses, fins i tot  entre empreses que d’entrada poden semblar totalment divergents,  generen projectes tan excel·lents com aquest.  La cooperació també és un terreny creatiu.

 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE