Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Trobada de cooperació empresarial

1038123_people_seriesCada vegada són més les empreses que expressen el seu interés per formar part d’un projecte comú amb d’altres empreses l’activitat de les quals complementen i  afegeixen valors a les accions compartides.

En resposta a aquest interès detectat estem creant un marc de treball per a la cooperació, un espai en el que les empreses puguin relacionar-se i intercanviar inquietuds i, per què no, compartir projectes de millora desprès d’assolir relacions de confiança.

Creiem que aquest tipus de trobades  permeten, sense presions i de manera natural,  establir contactes entre empreses i entitats, conéixer les activitats de les empreses participants, valorar la possibilitat de cooperar i, fins i tot, comptar amb el recolzament d’una consultoria externa experta en aquest tema.

La convocatòria per la trobada del dia 22 de novembre a Can Calderon l’adreçem a aquelles empreses del sector industrial que tinguin interés en conéixer les possibilitats de cooperar amb altres empreses per respondre les demandes dels sectors de la mobilitat, l’aeronàutica i les comunicacions.

Les empreses interessades a participar en la trobada del dia 22 de novembre a Can Calderon, de 9’30 a 11’00 hores, contacteu amb Silvia González al telèfon 93 635 18 04 o per mail sgonzalezu@viladecans.cat.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE