Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

BUSCO UN COMERCIAL QUE CONEGUI EL SECTOR!

BUSCO UN COMERCIAL QUE CONEGUI EL SECTOR!

El proper dimecres 15 de febrer de 9:00 a 11:30h farem una Taula de Concertació pública-privada sobre la figura del comercial a una empresa del sector de l’alimentació: “Busco un comercial que conegui el sector!”.

Hi participaran empreses del sector en representació del sector privat, orientadors laborals responsables de la borsa de treball i prospectors en representació de l’administració pública i el Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB).

Per tal de poder complementar informació necessària per a la Taula de Concertació, hem elaborat uns qüestionaris adreçats a :empreses del sector, tècnics de la borsa de treball i a comercials professionals.

Els qüestionaris s’omplen en 5 minuts i és reenvien directament. Per a que la taula sigui productiva cal tenir una diagnosi clara de les demandes dels diferents actors. Els qüestionaris són imprescindibles en aquest sentit.

Adreçat a empreses: http://www.elbaixllobregat.cat/formulari/q%C3%BCestionari-perfil-de-comercial

Adreçat a comercials professionals: http://www.elbaixllobregat.cat/formulari/q%C3%BCestionari-perfil-de-comercial-treballadorses

Aquesta jornada s’emmarca en el projecte Promoure l’Ocupació a la Indústria Local del Baix Llobregat (POIL), un programa impulsat i cofinançat pels ajuntaments de la comarca, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat. És un projecte públic-privat que té com objectiu dinamitzar la Indústria Alimentària, de Begudes i el Sector del Transport vinculat.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE