Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Convocat el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària, que distingeix les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses, mitjançant la innovació.

 Empreses destinatàries

El Premi està destinat a les empreses del sector agroalimentari, l’agroindústria i les seves entitats associatives que hagin introduït en el seu procés productiu elements tecnològics o de gestió innovadors, i que, com a conseqüència d’aquesta introducció, hagin obtingut un nou producte o bé resultats beneficiosos pel que fa a l’economia, la seguretat de les persones, la qualitat, la seguretat alimentària, la preservació ambiental i les bones pràctiques.

Premis

S’estableixen dos tipus de premis, un per a l’empresa agrària i un per a l’agroindústria, dotats amb 6.000,00 euros cadascun, com també dues nominacions, cadascuna de les quals tindrà una dotació econòmica de 2.000,00 euros.

Terminis de presentació:

El termini de presentació de candidatures s’estableix des de la publicació d’aquesta Ordre al DOGC fins al dia 31 d’octubre de 2011.

Per ampliar aquesta informació  Consultar l’Ordre

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE