Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Coneix els teus clients sense perdre la camisa en l’intent

checkUn post breu per animar-vos a utilitzar unes eines força útils, properes -a un click de l’ordinador-, i que, ben utilitzades, poden ser una font d’informació directa i fiable que et permeti orientar les accions de màrqueting.

Com ja hem apuntat en altres articles, una de les avantatges que ens ofereix la xarxa és la possibilitat de segmentar el nostre target, conèixer hàbits, costums i  perfils dels nostres usuaris/ clients/ consumidors.

A Internet hi ha una gran varietat de llocs web des d’on podem generar de manera senzilla enquestes personalitzades, gestionant a l’hora l’enviament per mail, la inserció a la nostra pròpia pàgina web o fins i tot, el seu trasllat al paper.  Aquests serveis els podem trobar amb un cost mínim – que dependrà del volum de respostes esperades-,  com el cas de la web e-enquestes, bé  amb restriccions en el nombre d’enquestes mensuals, com és el cas de Polldaddy , o d’altres 100% gratuïtes com el projecte web Surveypirate, que hem seleccionat per desenvolupar l’enquesta de mostra que adjuntem.

Elaborar una enquesta té una mecànica senzilla. Una vegada sabem quina mena d’ informació volem obtenir, només cal registrar-se a la web, redactar les preguntes, triar quina mena de respostes ens convé i publicarla….. Però no cal oblidar, que el més important, com sempre, no és l’instrument o l’eina, el més important es troba abans: el procés de pensar i  madurar les preguntes, tenir clar qué preguntar, per què allò i no altre cosa,  com fer les preguntes ……  per tenir la informació que volem conéixer.

En tot cas, i per què valoreu el potencial d’aquestes eines, hem preparat una enquesta amb 7 preguntes  que no anirà més enllà  de dos minuts en la realització, a més, serà una gran ajuda per millorar el  bloc “Viladecans Ciutat Empresarial” i adaptar-lo al que més us interessi. Esteu convidats a provar la potencialitat d’aquestes eines  i  si us animeu a fer el vostre propi estudi de mercat, també us convidem a explicar-ho mitjançant un post (article) al bloc.

Recordeu que  si teniu problemes per la implementació d’una enquesta i necessiteu ajuda, no dubteu en utilitzar l’apartat dels comentaris d’aquest article, o contacteu directament amb nosaltres.

Visualitzar l’enquesta.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE