Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvencions per crear ocupació a Gavà

Subvencions per crear ocupació a Gavà

Us donem notícies sobre les subvencions que acaben de publicar els nostres veïns de l’Ajuntament de Gavà per ajudar les persones aturades del seu municipi, ja sigui mitjançant la subvenció d’un contracte laboral o de la creació del propi lloc de treball.

Les empreses interessades en ampliar les seves plantilles tenen ara més possibilitats per trobar el perfil que necessiten. Aquestes subvencions són similars a les del programa “Fem feina a Viladecans” que ja coneixeu.

“L’Ajuntament de Gavà, amb el suport econòmic del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha convocat les següents subvencions:

  • Subvencions per a la contractació de persones desocupades de Gavà

L’objectiu d’aquesta convocatòria és subvencionar la contractació de persones desocupades de col·lectius amb dificultats durant sis mesos, amb compromís de contractació durant els sis mesos posteriors a càrrec de l’empresa.

Per a més informació cliqueu el següent enllaç

  • Subvencions per a la creació del propi lloc de treball de persones desocupades

L’Ajuntament subvencionarà, amb un màxim de 5.000 euros per persona emprenedora, les despeses de quota de cotització d’autonòm dels 12 primers mesos; l’import de la taxa municipal de llicència d’obres (ICIO) i de la taxa d’obertura d’establiment; el cost de l’informe tècnic o projecte de negoci; les despeses notarials d’escriptura de constitució, i les despeses de gestor o assessor dels tràmits d’alta d’autònom o empresa.

Per a més informació cliqueu el següent enllaç “

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE