Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvencions per a la promoció de l’ocupació autònoma

euroestilizadoEl dimarts 28 de desembre es va publicar al DOGC l’Ordre de bases dels ajuts per a la promoció de l’ocupació autònoma.

Però! el què s’ha publicat és l’ordre de bases, en què s’estableixen entre d’altres, els requisits, documentació i procediment a seguir, però no s’obre termini de presentació de sol·licituds. Aquest s’iniciarà quan es publiqui la convocatòria corresponent, que es preveu que sigui a principis de l’any 2011 i de la qual cosa us informarem puntualment.

Resum molt curt:

* Objectiu: contribuir al finançament dels projectes empresarials de persones en situació d’atur registrat per què  es constitueixin en persones treballadores autònomes o per compte propi

* Tipus de subvencions  i quanties :

  1. Subvenció per facilitar a les persones en situació d’atur l’inici de l’activitat com a persona treballadora autónoma o per compte propi (quantia d’entre 4.000 a 9.ooo euros depenent del cas).
  2. Subvenció financera, destinada a reduir els interessos de prèstecs destinats a finançar inversions per a l’establiment com autònom (reducció de fins a 4 punts del tipus d’interès fixat per l’entitat financera, amb un límit de 3.000 euros).
  3. Subvenció per assistència tècnica, destinada a finançar la contractació de serveis externs necessaris per a la millora de l’activitat autònoma (fins al 75% del cost del servei prestat, amb un màxim de 1.000 euros)
  4. Subvenció per a formació, per a financiar parcialment els cursos relacionats amb la direcció i gestió empresarial, noves tecnologies de la informació i la comunicació que puguin necessitar les persones treballadores autònomes durant la posada en marxa de l’empresa.  (fins al 75%del cost dels cursos rebuts, amb un màxim de 1.000 euros).

Per saber  requisits, beneficiaris, terminis, documentació que s’ha de presentar, tramitació, etc, consulteu el text clicant  ORDRE TRE/605/2010, de 22 de desembre, per la qual s’estableixen les bases reguladores que han de regir la concessió de subvencions per a la promoció de l’ocupació autònoma.

Pel qualsevol dubte podeu utilitzar els comentaris del bloc, correu electrònic adreçat al centre, I, evidentment, en el servei de creació d’empreses de  Can Calderon  us podràn ajudar en el que calgui.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE