Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvencions per a la incorporació al mercat de treball dels joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

Subvencions per a la incorporació al mercat de treball dels joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

El día 23 de juny de 10’00 a 12’00 hores realitzarem un taller explicatiu sobre les avantatges de contractar joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil. 

Fem una breu descripció que podrà ser explicada amb detall dins la jornada:

Empreses

Les empreses que contractin joves inscrits a la Garantia Juvenil mitjançant contractes formatius, de pràctiques o indefinits, podran beneficiar-se de bonificacions i reduccions a les qüotes de la Seguretat Social de fins al 100%.

Emprenedors i treballadors autònoms

Línea A: Ajut económic destinat a joves emprenedors acollits al programa de la Garantia Juvenil que es donin d’alta com a treballadors autònoms. L’ajuda màxima és de 9.080,40€ per 12 mesos ininterromputs d’alta a la Seguretat Social. 

Línea B: Ajut económic destinat als treballadors autònoms que hagin contractat un jove acollit al programa de la Garantia Juvenil. La quantia de la subvenció serà la corresponent a l’import establert en el salari mínim interprofessional per l’any 2015.

Entitats de l’economia social i cooperativa

Ajut económic per a la contractació de joves inscrits al programa de la Garantia Juvenil destinat a empreses i entitats de l’economia social i cooperativa.  La quantia de la subvenció serà la corresponent a l’import establert en el salari mínim interprofessional per l’any 2015.

Si vols conèixer les característiques del programa de Garantia Juvenil, clica aquí.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE