Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvencions 2015 pel sector del comerç

Subvencions 2015 pel sector del comerç

Subvencions 2015 per a empreses (Persones físiques i jurídiques del sector del comerç, serveis, artesania i la moda)

El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia el dia 21 d’abril de 2015 i finalitza el dia 12 de maig de 2015

Amb aquests incentius en forma de subvencions el Govern pretén donar un impuls específic a les empreses artesanes de Catalunya i impulsar la participació dels artesans (empreses físiques o jurídiques) en fires directament relacionades amb el sector de l’artesania.

També es fa una aposta decidida en suport d’aquelles pimes de comerç amb establiment obert al públic a peu de carrer que opten per eixamplar el seu aparador i el seu mercat mitjançant la incorporació de l’e-commerce com a nou canal de venda, compatibilitzant la venda presencial i la venda per internet.

Igualment es prioritza la vitalitat del comerç de proximitat en els centres urbans dels nostres pobles, ciutats i barris. L’objectiu és evitar el trencament del continu comercial i la conseqüent desertització. Es tracta, en definitiva, de donar suport a la continuïtat dels establiments de manera que no es produeixi el tancament de negocis viables. Amb aquest objectiu es facilita el relleu amb entrada d’un nou empresari, ajudant-lo a posicionar-se i consolidar-se.

Subvenció per a empreses 2015

 

Subvencions 2015 per a associacions, federacions, gremis i centrals de compres

El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia el dia 1 d’abril de 2015 i finalitza el dia 30 d’abril de 2015

El Govern de la Generalitat, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, com a ens competent en matèria de promoció del comerç, els serveis, l’artesania i la moda catalana, estableix línies d’ajuts que posa a disposició de les entitats d’aquests sectors.

subvenció per a entitats 2015

Si esteu decidits a presentar projecte per sol.licitar les subvencións no us dormiu , que el termini està al caure !

I recordeu que tota la tramitació es fa on line mitjançant l’instrument que la Generalitat posa a l’abast: el canal empresa. 

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE