Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvenció: salari mínim interprofessional en la contractació de joves

Subvenció: salari mínim interprofessional en la contractació de joves

Amb el programa JOVES PER L’OCUPACIÓ, les empreses tenen l’oportunitat de contractar persones treballadores, prèvia signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament,  amb unes condicions molt interessants.

Aquest programa subvenciona a les empreses el Salari Mínim Interprofessional per jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, amb una durada màxima de 6 mesos.

Tanmateix, les empreses es podran beneficiar dels incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals, amb les limitacions que estableixi la normativa específica.

Com ja sabeu per altres posts,  el centre Can Calderon  porta a terme programes de qualificació professional que busquen millorar les competències tècnicoprofesionals de les persones treballadores a l’atur fent-les més competents, polivalents i amb capacitat d’adaptació als canvis.

Aquests programes de qualificació professional no només beneficien a les persones treballadores,  també a les empreses, que gaudeixen de l’oportunitat de contractar persones en condicions molt avantatjoses. El programa JOVES PER L’OCUPACIÓ  és un bon exemple.

A més, Can Calderon també l’ofereix la possibilitat d’acollir els joves en práctiques, previ al contracte, durant un període d’un mes.

Si està interessat en conèixer millor com el programa pot beneficiar la seva empresa, truqui a Can Calderon (telèfon 93 635.18.04) i pregunti per Esther Castillo o Anna Llorens,  on rebrà assessorament personalitzat i adaptat a les seves necessitats.

També ho pot fer mitjançant el següent correu electrònic: jovesperlocupacio@viladecans.cat

Comparteix
  2 comentaris
  1. Els joves tenen que ser de Viladecans?

   Gràcies

  2. Gràcies Josep per la pregunta, així tenint l’oportunitat de respondre al mateix dubte que altres persones puguin tenir: sí, els joves a contractar amb aquestes avantatges no només han de ser de Viladecans, sinó que han de ser joves que estant seguint el programa Joves per l’ocupació en les especialitats que el nostre municipi impulsa, que són: Auxiliar administratiu/va comercial; auxiliar de comerç i magatzem, i auxiliar de programació d’aplicacions per a mòbils. Si necessites informació més detallada, pots parlar amb les nostres companyes de formació a Can Calderon. Una abraçada.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE