Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvencio per a la contractació: fem feina 2016-2017

Subvencio per a la contractació: fem feina 2016-2017

Acaben de sortir publicades les Bases Reguladores de les ajudes econòmiques  del Fem Feina per a la contractació de persones aturades  per part d’empreses de Viladecans .

Us en fem un resum de les parts més importants i afegim al final del post el document sencer per conèixe’l en detall.

Quina és la finalitat d’aquest ajut econòmic?

Subvencionar el 50% de la contractació per part de les empreses que desenvolupin la seva activitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (prioritàriament Viladecans) i que contractin persones en situació d’atur.

Quines persones poden ser beneficiàries d’aquets ajuts?

Persones en situació d’atur i inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya prèviament a l’inici del contracte i prioritàriament: persones que hagin exhaurit la prestació per desocupació, aturats/des de llarga durada, majors de 45 anys, joves de 16 a 35 anys, persones amb discapacitats, persones pertanyents a famílies amb tots els membres a l’atur, dones, persones empadronades a Viladecans (com a mínim fa 6 mesos).

Quins requisits principals ha de complir l’empresa que vol rebre l’ajut econòmic?

No haver contractat en els últims 12 mesos a la persona proposada per aquesta contractació,  tenir la condició de petita o mitjana empresa, formalitzar un contracte laboral durant un termini mínim de 12 mesos, ja sigui a jornada complerta o mitja jornada, incrementar amb el contracte la plantilla existent, no fer contractes objecte d’aquesta assignació econòmica amb el cónjuge, ascendents, descendents i la resta de parents , per consaguinitat, afinitat o adopció, fins al segon grau inclusiu. I d’altres requisits que aconsellem que llegeixin al document original.

De quants diners estem parlant ?

Seran despeses imputables a l’ajut rebut: el 50% de les despeses salarials i de Seguretat Social a càrrec de l’empresa dels treballadors /ores contractats durant un mínim de 12 mesos . El cost salarial mensual màxim subvencionable dependrà del grup de cotització i pot anar des dels 1.200 euros fins als 1.600 euros. En el cas que la jornada a temps parcial les quanties es calcularan proporcionalment a la jornada contractada.

Termini de sol·licitud: el termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació serà des de l’1 d’octubre de 2016 i fins el 31 de gener de 2017 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible.

LLoc on s’han de presentar les sol·licituds

Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Oficina Viladecans Atenció a les Empreses (Can Calderon, C/Andorra 64) o  a l’Oficina de Viladecans Informació (Plaça Europa, 7)

Termini d’execució : els contractes de treball s’hauran d’iniciar com a màxim el 24 de febrer de 2017 i finalitzar com a màxim el 24 de febrer de 2018.

Documentació: 

el text legal : bases_subvencions__2016  BOP_

el formulari per fer la sol·licitud: BAS-022-F-01-CT

L’import destinat a aquests ajuts és de 250.000 €

Comparteix
  4 comentaris
  1. necesitamos urgentemente un contable que sepa de contabilidad, telemarketing y un técnico

  2. Hola Javier,
   amb aquesta subvenció a la contractació de persones de Viladecans que estan a l’atur podries pagar 6 mesos del contracte ó contractes que hagis de fer. Els altres 6 mesos els ha d’asumir la teva empresa. Si l’empresa i la persona contractada reuneixen els requisits, encara estàs a temps de demanar-la, doncs acaba el 31 de gener.
   Derivem les teves dades a les companyes d’Ocupació per què et puguin ajudar a buscar candidats.
   Salutacions cordials,

  3. Bon dia… Necessitem urgenment un treballador par al nostre magatzem de material electric, amb coneixements electrics a poguer ser i amb ganes de creixe laboralment.
   Començaria per al departament de magatzem.

  4. Bon dia Sergi,
   pel que fa a la teva demanda d’un treballador pel magatzem, es posarà en contacte amb tu una companya del departament d’Ocupació que té a l’abast la borsa de treball del centre. Per altra banda, sobre les subvencions de Fem feina a Viladecans, en aquest moment s’estan tancant administrativament la convocatòria última. Més endavant, quan tornin a ser convocades, publicarem les característiques de les subvencions. Salutacions cordials.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE