Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvenció per a empreses innovadores certificades per la Universitat

Subvenció per a empreses innovadores certificades per la Universitat

Com a continuació de la relació establerta amb la UPC de Castelldefesls a la jornada d’Innovació KmO ens envien des de la Universitat l’avís de la publicació de la convocatòria NEOTEC, adreçada a finançar, mitjançant subvenció, projectes empresarials d’empreses innovadores.

Les empreses podran demostrar que son innovadores mitjançant una avaluació realitzada per un expert extern, que podrà ser la Universitat.

Aquest expert haurà de certificar que l’empresa desenvoluparà, en un futur previsible, productes, serveis o processos nous o millorats substancialment en comparació amb l’estat de la tècnica en el seu sector. L’informe d’avaluació és finançable per a l’empresa.

Si hi ha alguna empresa interessada en aquest programa, feu-nos-ho saber i us donarem el contacte que mantenim amb  la UPC per què us pugui ajudar a localitzar a l’investigador expert que pot fer la Certificació necessària.

El termini de presentació de sol.licituds i documentació annexa començarà el dia 20 de juliol i finalitzarà el dia 6 d’octubre de 2015.

Si voleu conèixer el detall de la normativa sobre la subvenció, llegiu-la al BOE núm 170 de 17 de juliol

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE