Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Subvenció local per activitats comercials

Subvenció local per activitats comercials

El dimarts 11 d’abril es van aprovar les bases per atorgar les subvencions adreçades a les activitats comercials instal·lades a Viladecans que implementin les accions suggerides dins el programa “Mentoring comerç urbà” durant l’any 2017. El pressupost destinat és de 28.000 euros totals.

Tenen accés els processos de mentoring comercial desenvolupats durant els anys 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017.

Per qui no hagi sentit parlar d’aquest servei,  especificar que el mentoring és un suport tècnic i de recolzament de professionals experts en diferents àmbits, que ofereix un assessorament per redifinir la visió i missió empresarials, concebre i desenvolupar noves estratègies, resoldre problemes operatius en diferents àmbits de gestió i arribar a concretar actuacions de millora que permetin optimitzar els processos de gestió i afavorir l’adaptació al canvi dels negocis. 

L’Ajuntament de Viladecans obre una línia de subvencions per a implementar aquests plans de millora i contribuir, d’aquesta manera, a promocionar i fer més competitiu el teixit comercial de la ciutat.

Requisits:

- Entre d’altres, tenir la condició de micro, petita o mitjana empresa amb una activitat centrada en el comerç, el comerç-serveis o la restauració.

- Dur a terme actuacions de millora que estiguin en consonància amb el contingut de l’informe del programa mentoring en el que ha participat.

Sol·licituds:

Les sol·licituds s’han de formular mitjançant l’imprès “Sol·licitud de subvenció per a l’implementació de plans d’actuació en establiments comercials participants en el programa mentoring 2013, 2014, 2015, 2016, 2017” degudaments complimentat, que es facilitarà a Viladecans Atenció a les Empreses i a Viladecans Informació.

Quantia de la subvenció 

- 100% de la quota per la taxa urbanística de les obres realitzades.

- Fins a un 20% i com a màxim 1.500 euros de les activitats de millora realitzades pels comerços indicades a l’estudi final del programa.

Terminis:

El termini restarà obert fins el 31 de desembre de 2017.

Bases del BOP sobre  subvencions comerç mentoring

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE