Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Assessorament per millorar les accions de màrqueting on line a l’empresa

1165444_www_4Al setembre s’inicia un projecte que pot ser d’interès per les empreses de Viladecans: el diem MENTORING en màrqueting on line,  i explicat breument, permet comptar amb l’assessorament i orientació individual d’un expert per  implementar accions promocionals de màrqueting on line a l’empresa.

La participació en el programa està 100% subvencionada. Les places són limitades.

Els requisits inicials per accedir a aquest programa són els següents:  exercir la seva activitat professional principal al municipi de Viladecans, tenir interés en  posar en marxa accions de màrqueting on line per millorar l’estratègia comercial de l’empresa i donar-se d’alta al grup de màrqueting i comunicació  a la plataforma Àgora de Can Calderon (http://agora.cancalderon.es)

Per tal de participar al projecte MENTORING en màrqueting online,  podeu omplir el formulari adjunt. Tots els camps són obligatoris

Nom *

Correu electrònic *

Telèfon de contacte *

Si us plau, per què creus que t'hauriem de seleccionar? *

Escriu els caràcters que veus a la imatge *
captcha

* Camps obligatoris

Si voleu ampliar informació  contacteu directament amb el servei d’empreses del Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses de  Can Calderon al telèfon 93 63518 04.

Per animar-vos a participar i alhora desterrar la idea tan estesa de que “per realitzar accions de màrqueting es necessita un gran pressupost”, us adjuntem un article molt interessant i amè en el que podrèu veure que pel que fa al màrqueting on line,  aixó no va així.

Aquest projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans

 

 

7 ideas para invertir en márketing con alto retorno de la inversión . Fuente: Alberto López Correa, en Managers magazine

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE