Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nova edició del “Fem Feina a Viladecans “: autònoms i contractació

Nova edició del "Fem Feina a Viladecans ": autònoms i contractació

L’Ajuntament de Viladecans en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona torna a posar a l’abast d’emprenedors i empreses una sèrie de subvencions  per a començar un negoci al municipi i  per a la contractació de persones aturades de Viladecans, donant així continuïtat a l’impuls a l’ocupació que van suposar les subvencions atorgades durant l’any passat dins d’aquest mateix projecte.

Les bases reguladores – que afegim senceres al final d’aquest post- es van publicar el divendres dia 29 de maig i, per tant, les sol·licituds ja es poden presentar ( des de dimarts dia 2 de juny). La convocatòria d’aquest any té algunes diferències respecte al 2014. Mireu-vos-ho bé.

1.- Fem Feina Viladecans adreçat a empreses, entitats i autònoms que contractin persones de Viladecans  desocupades i registrades a l’OTG del municipi. Seràn prioritàries les persones aturades de llarga durada, joves, dones i persones amb discapacitat i els pertanyents a families amb tots els seus membres a l’atur. 

 • Quantia de la subvenció: l’Ajuntament de Viladecans subvencionarà els costos salarials del contracte laboral de 12 mesos amb una quantitat màxima de 7.000 euros sempre i quan aquesta no superi el 50% del cost salarial total del contacte laboral de 12 mesos.
 • S’estableix un màxim de dos contractes subvencionats per empresa
 • Els contractes han de tenir una durada mínima d’un any i  poden ser a temps complert o a temps parcial. 
 • Per descarregar el formulari de sol·licitud, veure en “recull documents” al final de l’article  

2.- Fem Feina Viladecans adreçat a aquells/es professionals majors de 45 anys de Viladecans que s’autoocupin i desenvolupin la seva activitat prioritàriament a Viladecans  i/o a l’Área metropolitana de Barcelona,. 

 • Quantia subvencionable:  l’Ajuntament de Viladecans subvencionarà,  un màxim de 3.000 € per treballador autònom.
 • Les despeses subvencionables són: la quota del RETA (autónoms) dels 12 primers mesos, i l’import de la taxa municipal per a l’obertura de l’establiment.
 • Per descarregar el formulari de sol·licitud veure en “recull documents” al final de l’article 

Termini de presentació de sol·licituds: des del 1 de juny  i fins al 20 de juliol de 2015 o fins exhaurir el crèdit disponible

Lloc on  demanar els formularis  i registrar les sol·licituds: Viladecans Atenció a les Empreses al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, C/ Andorra 64, Viladecans.

Horari: de dilluns a divendres  de 9′oo a 14’00 hores i dimarts i dijous també de 16’30 a 18’30 hores.

No deixeu de llegir el document que us adjuntem per conèixer tots els detalls de les subvencions del programa “Fem feina a Viladecans”

ANUNCI-BOP-BASES-FEM-FEINA

Per a més informació podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, telèfon 93. 635. 18.04. Demaneu per Viladecans Atenció a les Empreses.

Recull de documentació

 

Nota important: Aquesta informació és un resum de les bases publicades al BOP

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE