Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Nou apartat d’ajudes, subvencions i finançament públic a les empreses

Nou apartat d'ajudes, subvencions i finançament públic a les empreses

Una de les consultes habituals que rebem als serveis d’empresa gira al voltant de les ajudes i subvencions que estan actives i s’adrecen a pymes. Per aixó hem cregut oportú obrir un apartat on quedin recollides les ajudes i subvencions que vagin sortint i considerem que poden ser interessants per les empreses de Viladecans.

En aquest nou apartat de Subvencions i Finançament públic a les empreses podreu visualitzar els principals programes d’ajuts públics de gestió regional, nacional i internacional dirigits a empreses i autònoms.

Aquests programes varien en els conceptes subvencionables així com sectors i àmbits temàtics als que van dirigits. També poden presentar diverses modalitats de participació (individualment o en cooperació entre empreses), modalitats d’ajuts (subvenció a fons perdut, préstecs o combinació de ambdues), o donen suport a alguna de les diferents etapes d’un projecte empresarial (l’etapa de definició o creació del projecte empresarial, l’etapa de posada en marxa i consolidació i l’etapa de creixement de l’empresa).

Molts programes tenen un termini de presentació de sol·licituds determinat, uns altres estan permanentment oberts fins esgotar el pressupost. Per aquest motiu, anar revisant els programes vigents esdevé una tasca fonamental per totes aquelles empreses que vulguin trobar el finançament més idoni pels seus projectes.

Podeu consultar la relació de programes d’ajuts en funció de la tipologia de projectes que vulgueu promoure:

1. Projectes de R+D+i
2. Projectes de inversió i competitivitat
3. Projectes de internacionalització
4. Projectes de contractació i formació
5. Projectes d’eficiència energètica i medi ambient
6. Bonificacions i ajuts municipals

Des de Can Calderon us oferim tota aquesta informació actualitzada.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE