Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Incentius per a empreses que contractin persones de Viladecans en situació d’atur

Incentius per a empreses que contractin persones de Viladecans en situació d'atur

L’Ajuntament posa en marxa el projecte “Fem feina a Viladecans”, que suposa una modalitat pionera de col·laboració amb el sector privat per a l’estímul de l’ocupació. Així, s’ha creat una línia d’ajuts a petites i mitjanes empreses que contractin persones en situació d’atur empadronades a Viladecans. La iniciativa està finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La línia d’ajudes ofereix una subvenció d’entre 1.100 i 1.500 euros, segons el grup de cotització del nou treballador, durant els primers sis mesos del contracte.

El termini per sol·licitar aquesta subvenció serà de 30 dies i començarà un dia després de la publicació de les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP), publicat avui mateix 22 de gener de 2013.

Què han de fer les empreses?

Per tenir accés a aquesta línia d’ajuts, les empreses han de contractar persones estiguin empadronades a Viladecans, com a mínim, sis mesos abans i registrades com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat un mínim de 12 mesos. A més, es donarà prioritat a les sol·licituds per contractar col·lectius especialment desfavorits en l’àmbit laboral, com joves, dones, majors de 45 anys i aturats de llarga durada.

Quines empreses poden participar?

Els requisits que han de complir les empreses que vulguin participar són els següents:

  • que no hagin realitzat acomiadaments improcedents en el darrer any,
  • tampoc cap acomiadament o ERO en els últims tres mesos,
  • a més, hauran d’estar al corrent de pagament amb les administracions públiques.

Les empreses hauran de gestionar preferentment les ofertes a través dels serveis públics d’ocupació, la Borsa de Treball de Can Calderon o l’Oficina de Treball, però elles mateixes en faran la selecció.

Documentació necessària:

Les empreses poden descarregar-se tant les bases, el formulari de sol·licitud i l’Alta i manteniment de tercers en els arxius adjunts que hi ha al final de la pàgina i presentar-los a l’oficina Viladecans Informació (pl. Europa, 7) o bé a Can Calderon (c. Andorra, 64).

Bases per a la sol·licitud de subvencions per acollir-se al projecte “Fem Feina a Viladecans” (pdf 86KB)

Formulari de sol·licitud per acollir-se al projecte “Fem feina a Viladecans” (xls 693KB)

Alta i manteniment de tercers (pdf 151kb)

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE