Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Formació a mida per adaptar-se a les necessitats de les empreses

Formació a mida per adaptar-se a les necessitats de les empreses

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans posen a l’abast de les empreses un recurs important per la capacitació dels treballadors que necessitin contractar: la possibilitat de dissenyar accions formatives a mida de les necessitats de les empreses, sense cap cost econòmic.


Quins són els requisits ?

  • les persones a formar han d’estar en  situació d‘atur inscrites als Serveis Locals d’Ocupació.
  • l’empresa ha de contractar com a mínim el 50% de les persones capacitades, en un periode no superior als 3 mesos des de la finalització de la formació. 

Cost màxim de l’acció formativa: 20.000 euros.

L’Ajuntament s’encarregarà de la formació i de la justificació de la subvenció. L’ajut màxim atorgat per la Diputació de Barcelona serà d’un 60% del cost total de les despeses de formació i material didàctic de l’acció. L’Ajuntament de Viladecans es responsabilitzarà de garantir l’aportació dels fons necessaris per cobrir la resta del cost de cada acció fins al 100%.

Les empreses interessades en fer ús d’aquest recurs públic es poden adreçar al Centre de Promoció Econòmic i Serveis a les Empreses Can Calderon, carrer Andorra 64 de Viladecans, telèfon 93 635 18 04, i al correu electrònic empresa@viladecans.cat
Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE