Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fem feina a Viladecans: ajuts econòmics per crear llocs de treball

Fem feina a Viladecans: ajuts econòmics per crear llocs de treball

Sí, heu llegit bé: ajuts econòmics per a crear llocs de treball a la nostra ciutat. El projecte té un nom ben descriptiu: Foment de l’Ocupació: Fem feina a Viladecans. El dilluns 27 de gener es va publicar al BOP l’acord adoptat a l’Ajuntament, per tant, ja ha entrat en vigor.  

Aspectes principals: 

 • Dues línees d’ajuts per crear ocupació: una adreçada a empreses (per la contractació) i l’altra a emprenedors (per l’autoocupació).
 • Terminis per fer la sol·licitud: tant la contractació com l’autoocupació han de fer-se entre l’1 de gener i el 30 de maig del 2014.
 • Per a més informació podeu contactar amb el Centre de Promoció Econòmica Can Calderon (telèfon 93 635 18 04), de dilluns a divendres, de 8 a 14.30 hores. Pregunteu per Miguel Vallejo (empreses) o Alfons Muñoz (emprenedors). 

En què consisteixen concretament els ajuts?

 1. Ajut a la contractació: es subvenciona durant sis mesos el cost salarial de persones de Viladecans en situació d’atur per part d’empreses, prioritàriament locals, sempre que el contracte sigui per un període mínim d’un any.  L’ajut ofereix una subvenció d’entre 1.200 i 1.600 euros al mes ,segons el grup de cotització del nou treballador . Les empreses faran elles mateixes la selecció dels candidats, però hauran de gestionar les ofertes a través dels serveis públics d’ocupació: l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) o la Borsa de Treball del Servei Local d’Ocupació de Can Calderon. Descarrega el formulari de sol·licitud aquí:  fem feina Contractació
 2. Ajut a l’autoocupació: es subvenciona a persones aturades de Viladecans que volen iniciar un projecte empresarial, amb qualsevol forma jurídica, sempre que es donin d’alta al règim d’autònoms (RETA). La quantia es definirà en funció de diferents conceptes com, per exemple, la quota mensual a la Seguretat Social en el règim d’autònoms, les despesses de constitució i notarials, els cost de les llicències necessàries, inclòs el del projecte d’enginyeria si s’escau.  Màxim: 5.000 euros. Descarrega el formulari de sol·licitud aquí: fem feina Autònoms

Aquest programa destina un total de 495.000 euros a ajuts directes per fomentar la creació de llocs de treball, 247.500 per a cadascuna de les dues línees, i es financia a través del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Municipals 2011-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquí teniu l’enllaç per anar directament a la font legal: Text del BOP. Trobareu la informació que necessiteu conèixer (les despesses que entren i les que no, el procediment d’atorgament, els terminis de resposta, la documentació que s’ha de presentar, qui decideix, com s’ha d justificar ….)

El llocs on podeu demanar els formularis per fer les sol·licituds i registrar les peticions són :

 • Oficina de Viladecans Informació. Plaça Europa, horari: dilluns a divendres, de 9 a 14h, dimarts i dijous de 16:30h a 18:30h. Tel. 93635 18 00.

Recull de documentació: 

 

Comparteix
  4 comentaris
  1. Hola ! Y gràcies per col·laborar a difondre aquests ajuts que poden ser tan ùtils per a emprenedors i empresaris del nostre territori.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE