Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Fem feina 2016: les subvencions per autònoms segueixen vigents

Fem feina 2016: les subvencions per autònoms segueixen vigents

De les subvencions  que l’Ajuntament de Viladecans posa a l’abast de treballadors i autònoms  sota el nom genèric de Fem Feina 2016, us informem que la línia que s’adreça a aquells professionals que s´autoocupin i desenvolupin la seva activitat en el municipi segueix vigent.

Els autònoms poden demanar aquesta ajuda fins al 30 juny. Els formularis per fer-ho els trobaràs al final d’aquest post.

Ara us recordem les característiques principals d’aquesta línia de subvencions:


Fem Feina Viladecans adreçat a professionals que s´autoocupin i desenvolupin la seva activitat prioritàriament a Viladecans  i/o a l’Àrea metropolitana de Barcelona.

*Professionals beneficiaris

Podran ser beneficiaries de les subvencions les persones que compleixin tots els requisits següents:

 • Persones en situació d’atur i inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades a les Oficines de Treball de la Generalitat de Catalunya prèviament a l’inici de l’activitat.
 •  Persones que hagin iniciat una activitat empresarial amb l’alta inicial de la nova empresa o activitat professional (IAE i/o alta censal) i l’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) a partir de l’1 d’agost de 2015 i que siguin noves empreses domiciliades a Viladecans
 •  Persones empadronades a Viladecans com a mínim fa 6 mesos i/o noves empreses domiciliades i amb centre de treball a Viladecans.
 • Persones que no han estat donades d’alta al RETA en els últims 6 mesos.
 • Els professionals subvencionats hauran d’estar, com a mínim, 12 mesos d’alta al RETA

S’entén per persones desocupades demandants d’ocupació aquelles que es troben en situació d’atur i que consten inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació no ocupades, o aquelles que puguin justificar aquesta circumstància amb un informe de la vida laboral, amb caràcter previ a donar-se d’alta al RETA.

*Termini de presentació de sol·licituds, lloc i documentació

El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació serà fins el 30 de juny de 2016 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible.

* Lloc on  demanar els formularis  i registrar les sol·licituds: Viladecans Atenció a les Empreses al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon, C/ Andorra 64, Viladecans. Telèfon 93.635.18.04

* Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h.
Dimarts i dijous, de 16.30 a 18.30 h.

1.  Bases Fem Feina autoocupació

2.  Solicitud subvenció Autònoms

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE