Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Convocatòria d’ajuts al comerç, l’artesania i la moda-2014

Convocatòria d'ajuts al comerç, l'artesania i la moda-2014

Acaben de sortir publicades al DOGC les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda per a l’any 2014 i, per tant, s’obre la convocatòria corresponent.

Comencarem pel final, pel termini de presentació de sol·licituds,  perquè és important que el tingueu en compte : 20 de juny de 2014 (en 7 de les 8 linees d’incentius ). I atenció: la presentació de la sol·licitud s’ha de fer de forma telemàtica a través de l‘OVT (Oficina virtual telemàtica).

Explicitem les 8 línies a les que podeu accedir :

 1. Programa1: Participació en fires, salons i passarel·les d’àmbit professional, multisectorial o monogràfiques.
 2. Programa 2.: Foment del comerç de proximitat associat.
 3. Programa 3.: Dinamització d’una zona d’alta concentració comercial.
 4. Programa 4.: Per a actuacions innovadores liderades per les associacions del comerç, els serveis, l’artesania i la moda.
 5. Programa 5.: Foment sectorial.
 6. Programa 6.: Centrals de compra.
 7. Programa 7.: Per a la transmissió d’empreses de comerç, serveis, artesania i moda en funcionament.(Aquesta és la única línea d’actuació el termini de la qual arriba al 31 de desembre o fins l’exhauriment de presssupost)
 8. Programa 8.: Creació de l’eCommerce de l’establiment de venda presencial.

Al següent enllaç trobareu informació més extensa de cadascuna de les línies esmentadas: página web del Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya.

Majoritariament s’adrecen a agrupacions, associacions, gremis i federacions de comerciants, de serveis, d’artesania i moda.

Consulteu amb calma els beneficiaris, requisits i quanties màximes de les subvencions, i si alguna us quadra, afanyeu-vos perquè el 20 de juny està aquí mateix.

Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE