Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Atenció les Cooperatives i Societats Laborals: ja ha sortit la subvenció

Atenció les Cooperatives i Societats Laborals: ja ha sortit la subvenció
Aquells de vosaltres que esteu esperant la publicació de la normativa que ampara la sol·licitud de la subvenció per la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en una cooperativa o societat laboral de nova creació, que sapigueu que ja s’ha publicat i que el termini és molt curt: finalitza el 13 de novembre.

Us en fem 5 cèntims dels aspectes més importants i al final teniu el link per anar-hi al text complet.
Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/es o de treball a cooperatives i Societats Laborals de recent creació (Línia A)

Principals aspectes d’aquesta línia:

 • Es considerarà empresa de nova creació les cooperatives i societats laborals que no tinguin més de 2 anys d’antiguitat a data de publicació de la convocatòria, 2 de novembre, a comptar des de la data d’inscripció al Registre general de cooperatives corresponent o en el cas de societats laborals, al Registre mercantil corresponent.
 • Beneficiaris: Persones desocupades i treballadors/es vinculats/ades a l’empresa amb contracte de treball de caràcter fix o temporal que s’incorporen com a socis treballadors o de treball a una Cooperativa o Societat Laboral.
  Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció les cooperatives i societats laborals de nova creació, d’acord amb la definició que estableix la base 2 de l’annex I de la normativa que podeu consultar al link que adjuntem a sota.
 • Quantia de les subvencions:La quantia màxima d’aquestes subvencions serà de 3.000 euros, excepte que el soci o la sòcia sigui una persona amb discapacitat, en què serà d’un màxim de 5.000 euros.

Normativa aplicable:
Subvencions per incorporar socis o sòcies treballadors/ores de treball a cooperatives i societats laborals – Línia 1

Tràmits relacionats:
Subvencions a nous projectes empresarials de cooperació (Línia B)
Subvencions per a la promoció de les empreses cooperatives i societats laborals (Línia C)

Per iniciar el tràmit podeu prèmer als següents links de la Oficina Virtual de Tràmits:

I, no cal dir-ho,  per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el serveis de Can Calderón al cmartinezg@viladecans.cat o bé trucant al 936351804 (Carlos Martínez).
Comparteix
  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE