Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Alumnes d’aplicacions per a mòbils busquen empresa

Alumnes d'aplicacions per a mòbils busquen empresa

El món del desenvolupament d’aplicacions mòbils es troba en plena expansió. L’èxit dels dispositius mòbils inteligents (smartphones y tablets) dels ùltims anys ha generat una revolució d’aplicacions especialment pensades i dissenyades pels mòbils que faciliten a l’usuari l’accès a mùltiples continguts des del palmell de la mà.

Conscients de les possibilitats laborals que podia oferir aquest mercat, al centre Can Calderon vam posar en marxa una formació relacionada amb aquest àmbit  i adreçada als joves: un curs de 350 hores per formar auxiliars en programació d’aplicacions per a mòbils.

L’objectiu d’aquest curs ha estat proporcionar a l’alumnat les eines i els coneixements de les tècniques necessàries per aprendre a programar i l’adquisició dels coneixements necessaris i els conceptes bàsics pel disseny, desenvolupament i publicació d’aplicacions per a dispositius mòbils a través dels dos sistemes operatius amb més possibilitats d’expansió i oportunitats al mercat:  iOS i Android.

I ara, una vegada han arribat al final de la seva formació a l’aula, busquem empreses interessades en oferir pràctiques als alumnes, i també empreses que vulguin contractar-los i gaudir de les avantatges que els ofereix el programa.

Al final d’aquest post trobareu el programa que han seguit aquests joves i podréu conèixer el contingut formatiu del curs, la qual cosa us donarà una idea aproximada del seu nivell de coneixements. Si necessiteu més detalls o d’altra informació específica, truqueu a Can Calderon i us les donarem.

Aquest curs formatiu sobre aplicacions per a mòbils s’enmarca dins del Programa Joves per l’Ocupació, que aplega els esforços de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Viladecans per oferir oportunitats laborals als joves.  Pel que fa a les empreses,  aquest programa – Joves per l’Ocupació- ofereix una sèrie d’avantatges per a la contractació d’alumnes participants del curs, de les que us fem un breu resum:  

 • el SOC subvencionarà les despeses salarials de l’empresa derivades de la contractació dels participants amb una quantia equivalent al salari mínim interprofessional per jornada complerta o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista, pel mesos de durada del contracte i amb un màxim de 6 mesos. S’inclourà la part proporcional de les pagues extraordinàries pel periode subvencionat.
 • els ajuts previstos  són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstos per a cadascuna de les modalitats contractuals.

Les empreses podran formalitzar contracte amb els joves del programa fins al 13 de setembre de 2013 com a màxim.

Per aclarir qualsevol dubte o proposar quelcom us podeu posar en contacte als tècnics de formació del centre Can Calderon.

Programa del curs

Comparteix
  2 comentaris
  1. Molt bona iniciativa.

   Nosaltres hem incorporat un becari a la nostre plantilla fa una setmana, de manera que si l’alumne es bo, ens podria interessar :)
   Us podeu possar en contacte amb mi i en parlem.

   Gràcies i felicitats.

  2. Gràcies Jordi. Per donar l’oportunitat de seguir aprenent a un dels nostres joves i també per oferir-te com a contacte per possibles interessats en seguir el teu exemple. És important per nosaltres. De nou, gràcies.

  Escriure un comentari

  CLOSE
  CLOSE