Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

Ajuts a empreses que contractin persones de Viladecans a l’atur per treballar en projectes innovadors

Ajuts a empreses que contractin persones de Viladecans a l'atur per treballar en projectes innovadors

Què són aquests ajuts?

L’Ajuntament ha posat en marxa “Fem feina innovant”, una iniciativa que dóna ajuts econòmics a petites i mitjanes empreses que presentin un projecte innovador i contractin perfils laborals amb qualificació. La iniciativa, finançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, s’ha creat per estimular l’ocupació a la ciutat, ja que un dels requisits és que les persones contractades estiguin en situació d’atur.

Aquest projecte també compta amb la col·laboració del Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que participarà en la comissió avaluadora i impartirà un curs d’agent de la innovació adreçada a les persones que contractin les empreses.

Quin termini de sol·licituds tenen?

El termini per demanar aquestes subvencions ja és obert i finalitzarà el 13 de març. Les empreses que vulguin acollir-se als ajuts poden descarregar les bases i el full de sol·licitud mitjançant l’enllaç que hi ha al final d’aquesta pàgina i lliurar-lo a l’oficina Viladecans Informació (pl. Europa, 7) o bé a Can Calderon (c. Andorra, 64).

Quins requisits mínims s’han de complir?

La línia d’ajudes ofereix una subvenció de màxim 1.500 euros, durant els primers sis mesos del contracte. Per tenir accés a la subvenció, les empreses han de contractar persones estiguin empadronades a Viladecans, com a mínim, sis mesos abans i registrades com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat un mínim de 6 mesos. A més, es donarà prioritat a les sol·licituds per contractar col·lectius especialment desfavorits en l’àmbit laboral, com joves, dones, majors de 45 anys i aturats de llarga durada.

Les empreses que vulguin optar-hi han de complir un requisits, com ara que no hagin realitzat acomiadaments improcedents en el darrer any ni tampoc cap acomiadament o ERO en els últims tres mesos. A més, hauran d’estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries amb les administracions públiques.

Altres subvencions en marxa

Aquests és el segon projecte que l’Ajuntament engega per fomentar l’ocupació a través d’ajuts a les empreses, una modalitat pionera d’estimular l’economia local. Fins al 21 de febrer és obert el termini per sol·licitar les subvencions previstes en el projecte “Fem feina a Viladecans”, adreçat a petites i mitjanes empreses de qualsevol sector que contractin persones en situació d’atur empadronades a Viladecans de qualsevol perfil laboral.

Consulta les bases i descarrega’t el formulari de sol·licitud:

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE