Centre de promoció econòmica i serveis a les empreses

1.500 euros per a la compra, lloguer i/o concessió de locals buits

La Generalitat ha posat en marxa una nova línia d’incentius adreçada al comerç. El pla d’incentius contempla una sèrie de programes per a subvencionar econòmicament diferents actuacions, ja siguin realitzades de manera individual o colectiva (associacions empresarials).

Us parlarem d’un d’aquest incentius que  s’han de sol·licitar de manera individual: 1.500 euros màxim per subvencionar despeses generades per a la compra, lloguer i concessions de locals BUITS.

Els companys del Servei de creació d’empreses, que coneixen bé el món de les subvencions, ens han dit que aquesta és fàcil de tramitar i que poden sol·licitarla tots aquells comerciants que hagin ocupat un local buit per a iniciar la seva activitat.

L’ajut  se sol·licita on line:  s’han d’emplenar dos documents (la sol·licitud i una fitxa tècnica senzilla) i  s’envia on line.  En cas de no disposar de certificat digital, s’han d’imprimir els documents emplenats i enviar-los per correu certificat.

Us donem els links de la pàgina web de la Generalitat on podéu tramitar l’ajut  i el link per descarregar-vos el díptic informatiu sobre l’ajut.

Les dades de contacte per preguntar,  resoldre dubtes, aclarir conceptes, etc sobre aquest ajut:  Consorci de Comerç, Artesania i Moda , carrer Provença 339, 08037; tel. 93 484 99 99 ,  ccam@gencat.cat , www.ccam.cat

Molt important: el termini de presentació finalitzarà el proper 11 d’octubre.

Comparteix
    Escriure un comentari

    CLOSE
    CLOSE